FEBRUARY 10

 

 

 

 

SHIRT FROM RUT&CIRCLE   BOOTS FROM ZARA   BAG FROM MICHAEL KORS   CAP FROM ÅHLÉNS


Älskar, verkligen älskar, att våren är på ingång. Efter en kort powernap på soffan omringad av skolböckerna så vaknade jag av att solen sken. Så jag tog med mig en kopp kaffe, en kanelbulle och filten ut för årets balkongpremiär. Behöver jag nämna vilken energi jag fylldes med? Nu är jag dock helt slut, kom nästan precis hem från ett svettigt pass på gymmet. Det var skönt att rensa hjärnan och röra på sig efter över sju timmars plugg. Nu ska jag krypa ner under täcket. Godnatt!

/ Love, really love, that the spring is coming. Studied at the balcony with a cup of coffee and a cinnamon bun earlier, and now I just got home from the gym. So tired! Good night. Hugs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *