FAST I KÖPENHAMN.

Eftermiddagsupdate:

Hej på er. Haha, om ni sett min Insta förstår ni att mitt tidigare inlägg var tidsinställt. Ett önsketänkande. För vid denna tiden skulle vi egentligen suttit där uppe i luften. Med podcast i lurarna. Slumrat till lite emellanåt och drömt sig bort genom det lilla ovala flygfönstret. Och så skulle vi snart varit framme.

MEN. I morse när vi kom hit stod det bara ”Cancelled”. Inget mer. Så där stod vi – utan varken information eller ett flyg till New York. Efter många om och men och långa köer till SAS Service lyckades de boka in oss på ett annat flight tills i kväll. Så under dagen har vi mestadels bara förflyttat oss från bar till bar, ätit och kollat fotboll och druckit goda öl. Tänkte att ”Aja, nu är det som det är.” Göra det bästa av situationen liksom. Men nu har det blivit försenat ytterligare några timmar. Är dödströtta och sega och vill bara komma fram. Inte sett dagsljus sedan tidigt tidigt i morse. Känner oss som Tom Hanks i filmen ”The Terminal” ni vet..

I stället sitter vi i varsin hård stol här på Kastrup och försöker mysa till situationen med varsin latte och planering inför morgondagen. Tur i oturen. Är glad att sådant här inte händer oftare. Nu ska jag i med lurarna och förflytta mig till någon ensam bondgård från förr, för jag tror det var det senaste Creepy Poden av Jack Werner handlade om.

Besitter ni jäkligt bra tips på mat eller dryck eller andra upplevelser så får ni gärna skriva.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *