FARMORS TRÄDGÅRD.

18:27 – Magen började kurra. Så gick över vägen till farmor för att hämta lite färsk basilika.

18.35 – Caprese-time! Det kan jag aldrig få nog av. Tomater, basilika och mozzarella, allt som krävs.

18.42 – Fina birken va? Älskar denna ljusa färg. Du kan hitta likadana HÄR.

18.48 – Voila! Älskar att ta med alla grejer ut i trädgården och fixa allting där. Får verkligen Sommar-med-ernst-känsla när man hackar tomater samtidigt som man är barfotar i gräset. Ahh vilken matlycka detta är. Finns det någon mer med caprese-beroende? (Förutom du Julia).

3 Kommentarer

  • Jag o min pojkvän är caprese-lovers!!! Det kom efter att vi var i Kroatien i somras o vi har nog tamejtusan ätit det varje vecka sen dess. Jag har t.o.m blandat ihop litet i en skål o tagit med mig som mellanmål på jobbet ?

  • Jag är också helt galen i det! Det slår ju allt nästan.? Och tomat-Mozzarella-pastan, maagiskt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *