EN TISDAGMORGON

Vaknade redan 06:22. Sömntimmarna var tillräckliga och solen lyste upp hela lägenheten genom köksfönstret.

Magen kurrade och ryggen värkte. Har på senaste tiden haft så ont i ryggen. Måste bero på alla jobbtimmar jag spenderar framför datorn. I en gammal köksstol från 30-talet, med ryggen lika böjd som bananen jag åt i morse.

Så istället för att ligga kvar och försöka somna om så gick jag upp och morgonstretchade. Kände hur stel jag var. Som ett kylskåp, bokstavligt talat. En rutin jag verkligen ska försöka hålla. Borde kanske till och med testa lite yoga. Är det någon av er som gör yoga och verkligen fastnat för det? På riktigt alltså.

Efter en kvart på soffmattan så var det dags för frukost. Citronvatten (också en ny rutin jag ska försöka hålla). Kokt ägg. Sesamknäcke med ost, tomat och rädisor. En banan. Och så dagens enda kopp kaffe. Dricker typ bara en kopp om dagen nu när det är så varmt. Helt galet för att vara mig som annars brukar dricka 12 koppar typ.

När klockan var halv åtta kickade jag igång jobbdagen. Mejl. Orderläggning. Planering.

Så fort arbetsdagen slutar ska jag sätta mig på cykeln mot bryggan.

3 Kommentarer

  • Jag yogar och är frälst. I början lät jag mig guidas av youtube-videos (verkligen att rekommendera, finns så många bra!!). Nu kan jag de flesta rörelserna och låter kroppsformen bestämma mitt egna flöde. Kroppen väcks verkligen till liv samtidigt som hela jag blir mer lugn och komplett i mig själv.

    • Tack snälla för din kommentar! Det blir helt klart mer yoga i höst. Låter fantastiskt! Kramis <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *