EN FÖDELSEDAG

Klockan var inte mycket när jag hörde hur det prasslades ute i köket. Kaffebryggaren startades ovanligt tidigt och utanför var det fortfarande natt.

Sedan hörde jag den ljuva stämman av Ja må du leva. Fille intågandes med stearinljus, paket och nybryggt kaffe. Bästa känslan i världen.

Sedan begav han sig till jobbet och jag låg kvar i sängen tills det ljusnade ute. Vid åtta var det dags att kicka igång jobbdagen. Bryggde lite mer kaffe och åt en enkel frukost.

Vid tolv skulle jag nämligen möta upp mor och syster på en födelsedagslunch på Ritz. Åt en grillad macka med proscuitto, picklad rödlök och mozzarella. Sedan satt jag kvar där och jobbade några timmar. Hade Skype-möte och halsade kaffe.

När jag kom hem möttes jag av en glad Freddie. Han höll ställningarna hemma medan jag var iväg på jobb. Sedan satte jag mig vid skrivbordet och körde sista rycket.

En tjugofyraårig Kajsa som precis slängt in en kladdkaka i ugnen till kvällens mini-kalas.

Sedan gick jag ut här i solen och andades in så mycket D-vitaminer som är möjligt på tjugo minuter. Poddcast mot solvarm husvägg var en trevlig födelsedagsstund. Nu ska jag fixa klart baket och sätta födelsedagsblommor i vatten.

Tack för alla grattis-hälsningar! 💛

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *