EL BASILICO

Jag har på sistone nördat ner mig mer och mer i det här med fröer och krukor och jord. Det är ju så otroligt mysigt varje gång man kommer hem till farmor och farfar och de har odlingar för precis allt. Basilikahav med öar av tomater i växthuset. Smultron, jordgubbar, hallon. Gräslök, dill, persilja. Älskar älskar det. Så ska jag också ha det när jag blir gammal gumma. Men fram tills dess – Så får jag nöja mig med några krukor på balkongen i min lilla etta. Eftersom jag är caprese-beroende så är basilikan given. Och så kör vi lite gräslök och persilja på det.

Tror jag ger mig på tomater nästa gång. Vår är ju härligt. Alltså. Har ni haft lika varmt som oss idag? TRETTIO GRADER det när jag körde hem från jobbet. Trettio!!!!!! Som en eftermiddag i Palma. Har suttit ute sedan jag kom hem, men nu blir det soffläge och en kopp té. I morgon är det fredag igen. Det kommer bli en fin helg. ? ? ?

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *