DON’T FORGET WHAT I TOLD YOU

 

 

 

Shirt & Jeans | Vero Moda   Shoes | Roots

 

Gud, det kändes verkligen som september när klockan ringde i morse. Det var kallt i rummet (då Pontus alltid ska envisas med att ha fönstret öppet), det var mörkt, jag var tröttare än vanligt och ville bara stanna i sängen. Så jag tände några ljus, tog på mig en hoodie medan jag gjorde i ordning frukosten och gnuggade mig i ögonen likt en zombie. När jag sedan drog upp rullgardinen såg jag att himlen var alldeles blå. Rummet fylldes plötsligt med ljus, och jag med energi.

 

Nej, nu ska jag dricka upp kaffet och sedan cykla mot universitet. Ha en fin dag! x

 

Goodmorning Tuesday! Time to drink up my coffee and then leave for school. Have a great day! x

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *