CLEAN FACE

I samarbete med Löwengrip Care & Color

Hörrni! Jag har en så härlig nyhet till er. För ett par månader sedan fick jag ett bud med produkter från Löwengrip Care & Color på posten. Det kom alldeles i rätt tid för att jag just då höll på att googla runt och leta inspo till en ny rengöringsserie. Jag har så länge letat efter de ultimata ansiktsprodukterna – Men utan resultat. Jag skulle inte säg att jag haft dålig hy, men den har aldrig varit riktigt bra. Förstår ni skillnaden? Oljig panna, någon pormask här och där och lite röda prickar. Och precis som många andra tänker så tänkte jag att jag hade fet hy och använde därför uttorkande produkter. Kändes mest logiskt tyckte jag. Men hudterapeuten på LCC förklarade att det är ju i själva verket tvärtom. Jag har ju egentligen så torr hy att min hy själv producerar olja. Det blir alltså en ond cirkel. Och nu – Så här tre månader senare – HALLELUJAH. Vilket jävla resultat, rent ut sagt. Har precis fyllt på badrumsskåpet med ännu mera från deras produktserie. Jag märker verkligen skillnad. Går omkring med en ansiktsmist lite hela tiden och försöker fukta och smörja in mitt ansikte så ofta jag bara kan.

Mina favoriter är:
– Clean & Calm, själva rengöringen
– Facial Cream, en lugnande och mjukgörande creme
– Sleeping mask, en riktigt fet ansiktsmask man applicerar över natten
– Facial mist, en favorit i handväskan

Och glöm inte,
drick drick drick!
h20 är viktigast av allt.

? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *