CHRISTMAS FEELINGS

Ibland behöver jag bara bli påmind om att ni faktiskt finns och att ni tittar in här varje dag. Jag glömmer lätt bort det. Men fick en härlig liten push idag på jobbet när finaste tjejen kom in och sa att hon läste min blogg. (Tack du <3). Det är sådana små kickar jag behöver ibland för att bli påmind hur härligt det är att faktiskt driva en blogg. Hur mår ni? Jag är trött i skrivande stund. Har jobbat sedan i morse. Full rulle hela dagen, tror jag slagit in 58 paket. Nu håller jag på att slå in ytterligare några klappar och rimmar lite. Ikväll blir det soffläge under filten. Med kaffe och vovve och mamma och pappa. Tänk vad härligt det kan vara att komma hem.

​Christmas feelings everywhere…

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *