BREAKFAST TIME

 

 

 

 

Godmorgon! Efter tretton timmars sömn så är jag levande igen och redo för en ny dag. Pontus och jag precis ätit en stor frukost och jag sitter i soffan med en kopp kaffe. Har inte föreläsning förrän tretton idag, så jag har en lugn och skön långmorgon framför mig. Ska bläddra igenom senaste Veckorevyn som ramlade ner i brevinkastet igår, måla naglarna framför Desperate Housewives och fixa en lätt lunch.

 

/ Good Morning! Now I’m alive again, was so tired that i slept for 13 hours. Pontus and I just ate a huge breakfast and now I’m sitting in the sofa with a cup of coffee. Before it’s time for school at 1 p.m I’m just going to relax; paint my nails while watching Desperate Housewives, make lunch and have another cup of coffee.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *