BETTER WAY

Godmorgon fredagsbarn! Hur mår ni?

Klockan är inte ens åtta och jag har redan hunnit göra egen äppeljuice från farmor och farfars äppelträd och kört igång en maskin tvätt. Nu sitter jag vid mitt nya skrivbord och har precis tagit ett litet break i arbetet. Fylla-på-kaffekoppen-och-publicera-inlägg-break. Eftersom att jag jobbar mycket hemifrån så känns det så skönt att kunna ha alla pärmar och papper på ett och samma ställe. Låta datorn få ha sin plats liksom. Om en timme har jag budgetmöte med kollegorna som sitter i Borås och Helsinki, och sedan kan nedräkning till helg börja. Här får ni en liten oktoberlook som Jullan hjälpte mig att fota i veckan. KRAMIS.

Psst.. Om ni använder koden KAJSA15 kan ni köpa brillorna för 15%!!!

1. MÖSSA / 2. KAPPA / 3. SKJORTA / 4. VÄSKA / 5. JEANS / 6. BOOTS / 7. SOLGLASÖGON

5 Kommentarer

  • Måste bara fråga!! Är kappan varm och skön eller fryser du i den? Sjukt snygg, men jag vill verkligen inte frysa haha.

    • Visst är den snygg! Älskar den!! 🙂

      Här nere i södra Sverige har vi inte så kallt än, så än så länge har den varit helt perfekt. Tror den kommer passa klimatet här nere hela hösten/vintern, förutom de värsta snöstormsdagarna. Men blir säkert kallt när det närmar sig nollan eller minusgrader. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *