BED DAYS

Måndag morgon. Om det inte vore för alarmet som ringde i morse så skulle jag förmodligen ligga och sova. Är så trött. Men sova får jag göra i kväll i stället – Nu sitter jag nämligen i bilen på väg till Kalmar med familjen. Ska dit över dagen, titta till lägenheten och strosa omkring på stan hela dagen. Kalmar blev ju faktiskt årets sommarstad, så det är lite synd att man lämnar staden över sommaren. Får köra lite små-trippar dit istället. Inte helt fel det heller. Nu behöver jag en stor, svart kaffe känner jag. Hörs sen!

​Good morning Monday. So tired today…

3 Kommentarer

  • Har du någonsin undrat varför beauty blender har olika färger och vad detta innebär? Kika in på min för att finna svaret! Jag blev faktiskt ganska chockad!

    Hoppas att du får en underbar dag! Kram kram!

  • Hej Kajsa!
    Trillade in på din blogg av den enkla anledningen att jag ska börja studera i Kalmar nu till hösten och då kom du upp i sökmotorn. (Känner dock igen din blogg, har varit här och kikat omkring tidigare – superfin!!). Det jag funderar över och vill fråga är ang. bostad och att hitta lägenhet i Kalmar – har du något bra (insider)tips?? Är registrerad hos Kalmarhem.se nu men eftersom det inte garanterar att man får bostad till terminsstart så letar jag också på egen hand. Som sagt, om du har något supertips/förslag på vart/hur jag ska leta så vore det jättesnällt om du ville dela med dig! & om du tycker det fungerar enklare att maila så skickar jag även ett liknande mail, så får du avgöra själv vart du helst svarar!
    Tack på förhand! Kram / Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *