B R E A D

Tänk om man kunde få starta varje dag så här. På ett mysigt litet frukosthak i Soho. Med nybryggt kaffe, nypressad juice, croissanter, nutella och sylt och yoghurt och granola. Hallelujah moment alltså.

Men men, godmorgon på er. Har ni sovit gott? Trots att jag jobbar hela dagen idag, lördag OCH söndag så är jag fylld av helgkänslor. Det är något med fredagar alltså. Det där pirret liksom. Att gå med lätta steg på jobbet. Att längta efter den där iskalla coca colan i kväll. Att äta en extra god middag. Att trycka i mig tryffelost med fikonmarmelad för att sedan kunna somna på soffan med en chipsskål på magen. Men än är det några timmar kvar tills jag signar ut – Innan dess: 9 timmars jobb och ett löppass på gymmet. Ha en fin fredag hjärtan. Skicka gärna något härligt på snapchat så blir jag glad. (Kajjsasven).

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *