AUCKLAND LIFE

Godmorgon! Hur mås det? Just nu skriver jag ifrån hostelköket här i Auckland. Dricker en kopp snabbkaffe och äter avokadoknäcke. Planet mellan Hongkong och Auckland blev försenat, så kom fram ungefär vid 4 på eftermiddagen. Redan på Airbusen träffade jag en svensk sköning som skulle till samma hostel som mig. Så vi hängde hela dagen igår. Elin och jag. Vi promenerade längs Queen St, andades solsken och drack mangolemonad. Sedan gick vi till Supermarket och handlade på oss mat för några dagar. Tydligen så man gör. Det är ju liksom lägenhetslife det här. Sedan gjorde vi tillsammans pasta och delade bord med alla andra. Efter en långdusch och en kopp té somnade vi på två röda. Ett mysigt litet rum utan fönster med våningssängar, på tionde våningen. En timmes sömn på över två dygn sätter sina spår. Nu har vi vi vinkat varandra hejdå, hon skulle vidare söderut.

Har redan fått 57 lyckorus sedan jag hoppade på planet. Känner mig euforisk. Nu ska jag dricka upp kaffet, på med en sval tisha, brillor, stoppa några dollar i fickan och se vad Auckland har att erbjuda. Just det, det är ju fan nyårsafton idag. Äh, det löser sig. HAJ.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *