ANOTHER WAY

Skirt, Vero Moda / Tee, Selected Homme

Vad mycket jag hann med idag helt plötsligt. Efter jobbet så tog jag och Linnéa en lunchdejt på Ritz, sedan körde vi till Gummagården och handlade tills i kväll – Vi ska nämligen ner till havet för att grilla hamburgare och dricka vin. Så nu ska jag packa picknick-korgen. Hej!

​What a great day it has been!

4 Kommentarer

  • Hej hej! Jag har nu startat en Veckans blogg tävling, då jag under veckans slut väljer ut en blogg som jag fastnat lite extra för. Jag kommer presentera vinnaren genom en bloggbeskrivning samt bild och motivering. Så var gärna med! Kramiis

  • Hej Kajsa! Tack för en bra blogg! ? Jag och en kompis ska till Ulricehamn nu i sommar. Tips vad vi kan göra? Vi ska stanna ett dygn. Googlat lite men inte fått så mycket information. Vet du något bra ställe att bo på? ? Ha det fint! Kram

  • Hej!
    Jag ska börja läsa i Kalmar till hösten och såg att du läser där. Hur har du uppfattat och deltagit i studentlivet? Är det mycket aktiviteter med studenter från det olika inriktningarna, eller blir det mer grupperat?

    Tacksam för svar och lite tips!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *