ANOTHER SUNNY FRIDAY MORNING

30 september. Det är fredag igen. Och sol. Det är så skönt att jag börjat vakna pigg av mig själv strax efter åtta. Somnade extra gott inatt efter både en lång jobbdag, en löptur i regnet och långfilm med mamma och pappa. Nu har jag och mamma precis dukat undan frukosten och är redo för en ny dag. Vi båda är lediga idag, så vi ska köpa med oss kardemummabullar och hälsa på mormor, möjligtvis ta en sväng på stan och sedan bara eftermiddagsslappa här hemma. Det är vi bäst på. Är förresten lite sugen på att fixa lite på rummet. För många timmar på inredningstumblrs får mina fingrar att klia. Nej, nu måste jag sätta fart. Hej så länge! Hoppas ni får en ljuvlig fredag.

​Good morning! 30 September. It’s Friday and the sun’s shining. Love that combination. Hope you’ll have a great day.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *