A new beginning

Dag nummer två på 2013. Jag har än så länge lyckats hålla mitt löfte – Även om det endast gått en dag – Men jag känner att det kommer bli svårt att motså en kall coca cola ikväll till tacosen. Men jag ska försöka att stå emot. Lade mig precis i sängen efter en lång dag med ärenden och långa körsträckor. Har hjälpt mormor och morfar att handla, packa upp varor, titta till trädgården och allt det där. Fastän jag ligger under täcket så fryser jag. Längtar till passet på gymmet ikväll då jag ska svettas. Nu ska jag vila en stund.

DSC_1682

DSC_1683New sweater from HERE   Bag_Pieces   Pants_Veromoda

/ Just came home. I’ve helped my grandparents with a lot of things. Now I’m tired, hungry and cold. Can’t wait for the work out later, so I get warm. So far I’ve kept my promise about the soda-thing, but I think it will be hard to resist the cold coke which is going to be served for the Tacos tonight.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *