A LATE SURPRISE

 

 

När jag kom hit igår morse så sprang jag i den vanliga ordningen förbi brevlådan för att checka läget att jag inte fått någon tråkig räkning, och möttes av en överraskning. Ett stort, försenat födelsedagspaket från familjen. Lyckan alltså. Tack underbara ni <>

 

Hur mår ni idag? Sitter ni i skolan? Är ni på jobbet? Själv sitter jag fortfarande i soffan, omringad av skolpapper. Förutom att springa fram och tillbaka mellan lägenheten och tvättstugan så har jag knappt rört mig en meter. Men eftersom solen skiner idag, och temperaturen är så där perfekt höstig, så vill jag inte sitta härinne något mer. Behöver frisk luft, och miljöbyte – Så då passar det ju perfekt med promenad in till stan, följt utav en kopp té och plugg på Kullzénska Konditori.

 

Got a little surprise from my best family yesterday. Love you!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *