24 HOURS LATER..

Nu är det över ett dygn sedan vi lämnade huset där hemma. Inställt flyg och ytterligare förseningar, men nu är vi äntligen framme. Som jag sade tidigare, det är tur det händer så sällan. Trots att vi ändå reser rätt ofta är det verkligen sällan vi är med om sådana här förseningar. Det är väl skönt det. Men det var lagom segt att sitta på flyget i nio timmar efter man redan hade träsmak där bak. Hann i alla fall ta mig i genom fyra podcasts, tre koppar kaffe och sjutton minuters sömn (vet inte varför, men jag lyckas aldrig somna på flygplan).

I alla fall – Nu är vi incheckade på hotellet, och helt slut. Klockan är mitt i natten här, så jag ska släcka och försöka få mig några timmars sömn. Där hemma har ni väl nästan precis vaknat skulle jag tro. Vi hörs i morgon! Då med ny energi. Blir förmodligen en brunch här på Broom St och sedan en sväng runt Soho. Ihhhh. Tänk att vi är i New York. Fattar nog det först i morgon bitti tror jag. Längtar efter friskluft och en espresso.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *