YOU’VE GOT THE LOVE

Köpte med mig lite chiafrön hem igår för att prova den här omtalade chiapuddingen. Jag som ogillar yoghurt, men gillar havregrynsgröt, tänkte att detta kanske är något för mig. Men.. Smakupplevelsen var.. Sådär. Känner att det borde kunna vara godare än vad min var just idag. Igårkväll innan jag skulle sova så blandade jag 2 matskedar chiafrön och 2 dl kokosmjölk. Sedan lät jag bara det stå över natten. Och så toppade jag det med hallon och blåbär. Det får 2/5 av mig alltså. Har ni chiapudding-tips som förhöjer smakupplevelsen, så bring it on!

Nu ska jag iallafall svepa kaffekoppen, borsta tänderna, ta lite parfym, på med skorna och sedan sätta mig på cykeln mot föreläsningen. Ytterligare en nio-till-tolv-dag väntar. Sedan blir det stan en sväng.

​Today I tried the chia pudding everyone’s talking about.. But I don’t know.. Didn’t like it that much. What do you have in your pudding? I need some tips! Now: Time for school.

5 Kommentarer

  • Testa med GoGreen hasselnötsdryck, det ger den en bättre smak. Och toppa med blåbär! Tycker själv det smakar lite "skafferi" annars.
    Kram

  • Chiapudding behövs smaksättas för att bli delikat. Jag älskar vanilj så har alltid vaniljpulver i min. Har också tesstat med kakaopulver och det var inte dumt det heller.

  • Hej!
    Jag brukar använda havremjölk i min chia pudding, krydda med vaniljpulvr och kardemumma eller kanel! sedan brukar jag toppa med banan, blåbär, något crunchy som rostade mandlar eller granola och slutligen mandel- eller jordnötssmör! Mums! ?
    Lycka till med dina chiapuddingar ?

  • Jag gör så många olika varianter men här har du min absoluta favorit: 1 dl lätt kokosmjölk (den feta på konserv) och 3 msk chiafrön. Blanda detta med kardemumma i en skål MED lock. Viktigt med lock när det ska stå över natten, drar åt sig på ett annat vis och konsistensen blir en dröm då. På morgonen toppar jag sedan med olika tillbehör men standard är färska blåbär, banan och naturella nötter. Testa och hoppas du gillar det :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *