WHITE BLANK PAGE

 

 

 

 

 

Knitted sweater from Lexington Company   Leather Pants from Rut & Circle   Boots from Zara


Att jag alltid ska ha sådan otur när jag ska resa. På grund av någon olycka så kom jag inte fram ända till Alvesta där tåget skulle vidare mot Stockholm. Mamma satt redan på det tåget, så vi skulle mötas upp där. Men tåget släppte av mig i Växjö och då hade jag tjugo minuter på mig att ta mig till Alvesta och hinna med det tåget. Så fick ta en taxi, och det var på sekunden att jag hann med tåget! Så nu sitter jag och mamma äntligen här i kupén, äter kanelbullar och dricker kaffe. Gick upp redan fem i morse så tror jag ska slumra till en stund så jag orkar med dagen. Ska strosa runt längs Drottninggatan, dricka kaffe på Snickarbacken 7 och luncha vid något mysigt hörn. Vi hörs lite senare, kram så länge.

 

/ I really hate to travel with train and busses. Delayed canceled. I’ve always bad luck. But now I’m finally on my way to Stockholm for a couple of cozy days and some work with mom. See you later! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *