What I love

God morgon! Gud vilken behövlig morgon. Att få sova ut utan väckning, i sin egen nybäddade säng igen. Enligt tidsrytmen jag är inne i så borde jag vilja sova till middag, men så blev det inte. I stället vaknade jag pigg och utvilad redan vid sju, varför förstår jag inte, det är ju mitt i natten i USA då. Men jag är bara tacksam att jag redan vänt på dygnet och jag startar hellre dagen tidigt. Svepte morgonrocken om mig och gjorde äggröra med spenat, plommontomater och purjulök – En favorit. Nu ligger jag under täcket igen, med senaste säsongen av Pretty Little Liars och en rykande kopp morgonkaffe. Det HÄR har jag saknat.

_DSC0002 _DSC0009 _DSC0035/ God, I have really missed my bed. Now I’m drinking a cup of coffee while watching the latest episode of Pretty Little Liars. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *