WHAT ARE YOU WAITING FOR

 

 

 

 

 

 

Sådan här mysig dejt hade jag med Andréa, Amanda och Philippa förra helgen. Riktigt så mysigt är det dock inte idag. Att spendera min fredag på någon annan plats än hemma är väldigt ovanligt för min del. Kom faktiskt inte ihåg sist det hände. Men trots att jag missar mammas pasta, och det är väldigt ensamt här just i kväll, så ska det ska bli skönt att stanna här över helgen, och jag ser fram emot i morgon när det blir vinkväll med girlsen. I kväll stannar jag under täcket i soffan, med någon ny serie på datorn och lite ostar. (Har precis lipat ytterligare till Prison Break..) Har ni några serie-tips så får ni gärna kommentera. Tycker om One Tree Hill, Pretty Little Liars, OC och det stuket. Kram, och trevlig fredag!

 

A date with my girls last weekend.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *