WERE WOULD I BE.

GODMORGON

Först och främst, tack snälla, för all den fina respons igår. Alla ljuvliga meddelanden och hjärtan. Ni anar inte hur mycket det värmer. Ibland behöver man öppna hjärtat. Kanske ska dela med mig av några fler sådana hemliga-dokument-texter i bland. Det är ju faktiskt där som jag skriver från hjärtat, utan filter eller eftertanke. Vi får se.

Nu sitter jag i alla fall i köket och äter frukost. Det är en märklig måndag idag. De senaste tre åren har jag vid denna tiden packat väskorna, begett mig till Kalmar och haft första skoldagen idag. Men nu har jag inte det. Ingen skola att återgå till. Jag har friheten i mina händer nu. Det känns skönt, men väldigt läskigt. Tillbaka till nuet – I högtalaren spelar just nu Emmylou av First Aid Kit. Jag äter keso med hallon, chiafrön och musli ur mitt favoritporslin som du hittar HÄR. Dricker varmt citronvatten, hört det ska vara bra på morgonkvisten. Och så dricker jag kaffe så klart. Ska nog snart ut och gå en sväng med vovven och sedan blir det eftermiddagsjobb på Schack Matt. Ovanlig men fin 29 augusti.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *