WELCOME TO MY HOME

 

 

 

Fyllt min nya fruktskål med härliga apelsiner i höstens färg, och tänt mina nya ljus. Två av mina senaste kap på sistone – Skålen från TGR för 40:- och ljusstakarna för 7:- på Second Hand. Lite höstnytt och fint, tycker jag.

 

Just nu ligger jag helt död på soffan och funderar på om jag nånsin kommer lyckas ta mig upp härifrån. Har redan träningsvärk efter kvällens svettiga men riktigt roliga piloxing-pass. Så skönt att hostan och förkylningen är borta så att jag kan börja ta mig till gymmet om dagarna igen. Det gör så mycket att släppa plugget för någon timme och komma bort till lite annat. Nu tänkte jag se ett avsnitt Gossip, dricka lite té och sedan kommer jag nog slockna tidigt. I morgon har jag något roligt att se fram emot!

 

News in our apartment.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *