Watch me fall apart

Känns som att jag inte har kommit hem förrän runt 18 hela veckan. Var nere på stan tidigare idag för en kaffe på den soliga uteserveringen innan ballottningen. Direkt efter skolan hann jag bara hem en snabbis för att ta träningsväskan, innan det var dags för ett pass på gymmet. Nu har jag äntligen fått middag i mig och nu ropar duschen efter mig. Solen är fortfarande uppe och himlen är alldeles blå. Snart kommer vännerna hit för ännu en kväll i uterummet. Det är dagarna man minns längst.

_DSC0210 (2)

_DSC0216

_DSC0221

/ Was in town earlier today for a coffee on the sunny terrace before the prom toss. Right after school I was only home a quickie to take gym bag, before it was time for a workout at the gym. Now I’ve finally had dinner. The sun is still up and the sky is very blue. Soon my friends are here for another night. That’s the days you remember furthest.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *