WANTIES THIS WEEK

Inlägget innehåller ad-links

God kväller på er! Hur mår ni?

Jag befinner mig just nu i min nya övernattningslägga i Borås. Bubblerooms huvudkontor ligger ju här, så jag försöker komma hit ett par dagar i veckan och catcha up lite. Hämta nya styles till kollektionen, kramas med saknade kollegor och bränna av några möten. Annars kan jag i stort sett göra allt mitt jobb ifrån min bärbara dator. Det är verkligen som den där reklamen på TV, ”The world is your workspace”. Lägenheten är inte allt för rolig. Känns som ett pensionat. Luktar pensionär. Rullgardinerna är fördragna. Soffan är en randig insjunken sådan. Tapeterna har nog suttit sedan tidigt åttiotal. Men jag har tak över huvudet, och det är jag tacksam för. Men jag längtar hem till grabben och vår lägenhet där hemma. Hehe.

Jag äter några nötter, dricker en kopp té och skärm-shoppar. Här är några grejer jag gärna hade velat ha just nu;

Den där ap-lampan gick jag förbi i skyltfönster varje dag förra veckan i Stockholm. Hade den inte varit så förbannat pricy hade jag klippt till. Jag känner att jag vill försöka få in lite rosa varma toner i lägenheten för lite mer mysfaktor. Den där fåtöljen hade gärna fått en plats i vardagsrummet. Och frukostälskare som jag är så hade jag inte tackat nej till sängbordet.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *