WANNA FOLLOW ME ON AN ADVENTURE?

BACKPACK-TANKAR

Att resa är för mig definitionen av livet. Att räkna ner och kryssa dagar för avfärd. Att få hem tax-free-katalogen i brevlådan. Att ta fram resväskan. Att ta en räkmacka på flygplatsen. Att sätta sig på planet och veta att man har ett äventyr framför sig. Att känna doften av solkräm. Att kasta sig i havet efter en lång resa. Att äta salta chips på balkongen med handduken på huvudet. Att dricka öl i solnedgången. Att läsa vid poolkanten. You name it. Alla länder, alla platser och alla erfarenheter jag hittills varit med om har lämnat något slags avtryck och format den jag är idag. Hur jag ser på livet och perspektiv på saker och ting. Det finns verkligen någonting mycket större där ute i världen än att vakna, jobba, träna, äta och sova. Det finns fan ta mig magi att hämta där stranden är något vitare och temperaturen är varmare. Där livet är enklare.

Nu när jag är färdigexaminerad och hela livet framför mig har jag bestämt mig för att ge mig iväg på en backpack-resa. Vill se och uppleva så mycket, min bucket-list är så lång, och man måste ju börja någonstans. Planerna är att jag drar nu i höst eller fram emot vintern någon gång. Lagom till när vardagarna gråare och kylan allt mer påtaglig. Destination? Asien. Och kanske Australien. Jag vill lära mig surfa, hoppa bungy jump, simma med hajar, äta mat i mängder, träffa nya människor, bestiga berg och ta varenda dag som den kommer. Efter många om och men hade jag bestämt mig för att dra iväg på egen hand, men sedan slog det mig att det kanske finns fler av er därute som tänkte göra ungefär detsamma! Tänk vad kul om vi är några ensamma själar som slår ihop oss och gör äventyret tillsammans i stället.

Släng gärna iväg ett mejl eller
på Facebook eller något isåfall!
Kajsasven@live.se.

*Håller tummarna*

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *