VANS ME

Happy easter! Som jag nämnt många gånger förr så är påsken verkligen en favorittid på året. Inte själva högtiden eller anledningen till att vi firar påsk. Jag gillar bara att fira, och påsk gör ju det möjligt. I kväll blir det påskbord ala J & G i lägenheten bredvid. Rökta räkor och påsk-IPA. I helgen blir det lite extraknäck i butiken och den årliga lamm-middagen hos farmor och farfar. Den är ta mig fan oslagbar. Nu ska jag vila en trudelutt tänkte jag.

Nya, som du hittar HÄR.

3 Kommentarer

 • Pingback: VANS ME - Homespo
 • Hej!
  Jag tycker att Sölvesborg verkar vara en sån mysig och trevlig stad så skulle vilja besöka den! Har bott i Åhus tidigare och saknar att hänga där nere vid havet!

  Vad rekomenderar du? Att bo, se och göra samt äta?
  Tänker mig mot slutet av maj då jag ska iväg utomlands nu snart.
  Kram

  • Åh, Sölvesborg är verkligen så mysigt!!! Kär i min egna stad. Hehe! Åhus är också väldigt fint! 🙂

   Vita huset är enkelt och fräscht, ligger mitt i stan. Gott italienskt käk kan ni äta på Salvatores. Bästa fikan och lunchen hittar ni på Ritz. Är ni burgar- och ölsugna finns Shadys Burger. Ni måste gå över Ljungaviksbron, som är Europas längsta gångbro. Och så tycker jag att ni kör till Hällevik, käkar rökta räkor på Dagmars och hänger på stranden om vädret tillåter. Sandviken har också superfin strand! 🙂

   Gå till Schack Matt, min mammas klädbutik. (kanske hälsa på mig om jag står i kassan 😉 Hänga i hamnen. Mysa!

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *