UPDATE

Lata dagar på världens största sandö, Fraser Island. Nätter spenderades i tält. Allsång och öl under stjärnhimmel. Storkok med stormkök. Läsning i hängmatta. Gröt till frukost. Dille på jordnötssmör. Arton timmars bussresa. Hamnpromenad i Airlie Beach. Wifitimmar i skuggan. Karaoke och goon. Nattdopp i en för varm pool. Tre dagars segling på en mysig liten katamaran. Snorkling med både hajar och sköldpaddor. Bada från båten. Sova i hytt. ⚓️

Lite av det jag hunnit med sedan sist. De senaste 6 dagarna har jag förgäves försökt ladda upp ett inlägg med bilder. Jag har insett att det tar alldeles för mycket tid och energi för att från mobilen redigera, ivrigt leta upp wifi-platser och sedan skapa blogginlägg. Särskilt med en kraschad dator och sandkorn i linsen på min lilla kamera. Jag tittar helt enkelt in nästa gång när jag kan och det finns tid över.

Men en liten summis då till alla nyfikna där hemma – Östkusten levererar. Att resa är livet. Vill stanna förevigt. Om du överväger att också åka och backpacka – gör det. Bara boka biljetten. Det kommer vara så j ä V L a värt det. Befinner mig fortfarande i Airlie Beach, men ska om en timme ta bussen till Cairns. Min sista bussresa här i Aussie. Det som återstår på min Aussie-bucket – Dykning i barriärrevet. Hyra en bil och köra norrut till regnskogarna och sedan stanna någonstans och sova över natten. Hoppa bungey. Se en krokodil på nära håll. Åka till Josephine Falls. Promenera vid Bolinda boulders. Klappa en känguru. Bada vid Mossman Gorge. Det kommer bli en fullspäckad vecka i Cairns helt enkelt. Den tjugoförste flyger jag till Bali – Surfcamp och yoga i några dagar. Men det tar vi då. Först och främst ska jag dricka upp kaffet som har en tendens att kallna alldeles för fort. Jag saknar er alla där hemma! Njut av MINSTA lilla vårtecken. ?

Vi ses när vi ses.

Kram!

5 Kommentarer

  • Hej Kajsa! Jag undrar vilket företag du åkte med på Fraser Island och vilken båt du åkte i Whitsundays? Ska också göra östkusten snart men är osäker på vilka turer jag ska ta.. Tacktack och ha en fortsatt superbra resa!! ?

  • Hej Linnea! Jag åkte med Dingos till fraser. Utgick från Rainbow beach. Whitsundays åkte jag med en katamaran som hette Wings. Kan verkligen rekommendera båda! Så sjukt nöjd ? katamaranen var liten, så mysig atmosfär, god middag och sedan lite vin och ”mysig fest” på kvällen om man vill. Ha det toppen! Kram kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *