TUESDAY MORNING: 11 AM

Snoozar sju gånger, väljer att sova en extra stund i stället för att njuta av en behövlig frukost, sätter mig på en blöt sadel, cyklar i motvind och är andfådd, dricker kaffet på vägen, kommer in svettig och stressig för att ha veckans första seminarium. Min tisdagsmorgon. Hur ser er morgon ut?

/ Good morning Tuesday.

4 Kommentarer

  • iinte så bra här heller, vaknar med så ont i halsen att jag skippar föreläsningen, sitter nu hemma med en kopp te och skriver på min kandidatavhandling.. Men, alla dagar kan inte vara toppen, tur att jag precis har flyttat in med min pojkvän som kan pyssla om mig lite extra ikväll ?
    /hannah

  • Trots att det inte låter som en perfekt morgon lyckas du ändå få ihop orden så att det inte låter så hemskt som jag kan tänka mig att det var, där & då! Inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *