THE GREATEST START OF THE DAY

 

 

 

 

 

 

 

 

Många nattugglor älskar att stanna uppe på nätterna, det är liksom då deras dag börjar. Men jag är tvärtom – Jag vill bara somna så att jag kan vakna på morgonen igen. Och då menar jag inte att jag gillar när klockan ringer vid lite över sju och man måste stressa iväg till skolan i mörkret, utan morgnar när det finns tid att njuta lite extra. När man vaknar av att rummet är ljust, första koppen kaffe, första tuggan på frukosten efter många timmar på tom mage. Och förutom kaffe så är ju musik det som förgyller hela stunden. Det finns så mycket fint där ute. Ur högtalarna strömmar det exakt hela dagen i vår lägenhet, om jag ska en runda eller cykla till skolan så har jag alltid musik i öronen och somnar till musik eller podcasts.

 

Här är lite örongodis som jag inte skulle kunna klara mig utan:

 

– Ben Howard

– James Vincent McMarrow

– Glen Hansard

– The Kooks

– Wilderness Crew

– Llojd

– Thomas Stenström

– Melissa Horn

– Jack Moy & Glöden

– Clean Bandit

– First Aid Kit

– Hayden Calnin

– Ed Sheeran

– Bastille

– Jake Bugg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *