ragged wood

Monday are for fresh starts!

Tycker väldigt mycket om effektiva måndagar. Så man liksom kickar igång veckan riktigt, sätter nya mål och gör upp nya planer. Haft skypemöte, lagt ordrar och så fort jag checkade ut från datorjobbet så sprang jag ner till Schackmatt och hjälpte till i butiken tills stängning. Kom sedan hem till mysig lägis och fullt kylskåp då grabben veckohandlat. Att en sån liten grej kan göra så mycket!!! Sedan lagade vi tillsammans köttbullar, potatis och gräddsås. Med gelé och mjölk. Sån höstmat! Vi äter väldigt sällan husmanskost med sås och potatis och grejer så det var verkligen underbart gott.

Nu? Det blir en lugn kväll med thriller och popcorn. I morgon bitti redan vid 06 flyger jag till Stockholm igen för jobb. Viktigt möte och lite kontorstid på Birger Jarlsgatan. Så jag ska förbereda lite inför det också. Ha en fin kväll!

Jacka, HÄR / Keps, HÄR eller HÄR / Jeans, avklippta Levis HÄR / Rygga, HÄR / Skor, HÄR [Ads]

2 Kommentarer

  • I really wish that you would write in english also! I really have no idea what you are writing but the pictures are always worth to come back. Your style is so inspiring and fresh 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *