Part 4

Publicerad 9 februari 2013 av Kajsasven i Life, Outfits & News

Sista bilderna från Stockholm. Min mamma äger ju en klädbutik här i staden jag bor i – Det är den butiken jag jobbar i ibland. Jag har alltså fått möjligheten att följa med på inköp i hela mitt liv. Träffa fantastiska människor och fyllas med inspiration. Bestseller i Stockholm är huvudkontoret för Only, Vila, Vero Moda, Selected Femme, Pieces, Jack & Jones och Object. Varje år har de en stor mässa som vi åker upp till i augusti och även på vintern. Älskar att vara där. Fantastisk mat, underbara människor, jag får sådan respons för blogg av alla säljare, ibland får jag några prover som inte kommer till butik förrän någon kollektion efter. Bland annat den vita kavajen med nitar på axlarna, är nu i min ägo. Nu var det inköp till vår, sommar, höst och till och med nästa vinter. Vi fick se mycket mintgrönt, rosa och vitt, med inka-mönster till vår. Även grafiskt, med vitt och svart. Till hösten är olivgrönt och vinrött fortfarande storsäljarna. Nu är jag som sagt fylld med inspiration och ska redan nu ta fram resväskan för att matcha en massa outfits till Mexico.

_DSC2094

_DSC2093

_DSC2178

_DSC2177

_DSC2147

_DSC2153

_DSC2115

_DSC2114

_DSC2096

_DSC2136

 / Some more snapshots from Stockholm.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *