PANCAKES BREAKY

 

 

Godmorgon! Idag har jag vaknat på en betydligt bättre sida än igår. Livet känns på något vis ljusare idag. Man måste få ha mörka dagar ibland, ellerhur? Igår tog jag fram block och penna och skrev ner allt jag vill förbättra och uppfylla detta året. Jag skrev massvis med listor med sådant som jag bara gått runt och haft i huvudet hela tiden. Recept jag vill prova, maträttstips mitt i veckan och sådant som jag måste ta tag i. Ett tips om ni går runt och tänker på massvis med saker hela tiden. 

 

Tog en skön sovmorgon i morse, och nu sitter jag och äter pannkakor till frukost. Snart ska jag dock stänga ner datorn, fylla på kaffekoppen och spendera de närmaste timmarna i tenta-böckerna.. Hörs senare! 

 

Pancakes breaky.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *