ON THE ? AGAIN

Noosa Beach – Numero dos på topp-ställen i Aussie so far. Gillade verkligen det. Igår kväll träffade jag några skönare glidare från storstan och en skåning. Efter en sen midda' tog vi med oss lite vin, packade ner sarongen och promenerade ner mot stranden. Det är något med stränder på nätter. Stjärnklar himmel. Varma vindar. Vågornas brus. Kan ha varit bästa kvällen i Australien. Vi hade himla mysigt. ? Just det! Plötsligt när vi sitter där så kan vi skymta någon stor mörk varelse några meter från oss. Då skriker skåningen "SPRING! Det är en dingo!", livrädda som vi är lämnar vi vårt lilla camp vi tillfälligt byggt upp och kutar därifrån. Jag hade på något vis missförstått grejen, för jag trodde en Dingo var lokala australiensare som håller till på stränderna och snattar. Så jag trodde vi kutade från en stor hårig man på alla fyra. Men det visade ju sig att det har en vildhund. Efter det skrattade vi oavbrutet i två timmar. Kan ha berott på goonet också. Men det var roligt. ?

I morse hoppade jag i alla fall på bussen igen, mot Rainbow Beach. Imorgon beger jag mig ut till Fraser Island. En stor sandö där vi ska bo i tält i ett par dagar. Utan nät och el. Bara en brasa, bbq och sånt ni vet. Like old times. Det ska bli mysigt. ?

Nu måste jag käka lurre. Kram! ?

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *