NYTT

Go eftermiddag på er! Medan skaldjurspastan puttrar på spisen så tänkte jag att jag tittar inom och visar lite vad jag har köpt på sistone. Att hänga för mycket på bloggar, tumblr och pinterest kan bli farligt för plånkan – Men desto trevligare för hemmet. Här är det som jag klickade hem så fort lönen trillat in. Vi tar en närmare titt.

Min absoluta favoritserie när det kommer till skönhetsprodukter – Löwengrips! Dessa är ifrån deras nya serie, så har faktiskt inte hunnit prova än. Men förpackningarna är ju ljuvliga. De fick sig en plats på badrumshyllan och ikväll ska jag inviga dem.

Jag har fått dille på ljusrosa porslin! Vill helst inta alla måltider på tallrikar som påminner om någon pittoresk byggnad i staden Jerevan. Det mönstrade har jag fyndat på loppis och är en Rörstrand Bengali Röd, rosa koppen är också fynd. Rosa tallriken kommer ifrån Hm Home.

En vacker byggnad som kom upp när jag googlade på ”Pink buildings”. Kanske man ska åka till Armenien. 🙂

Okej, mitt kanske mest otippade, men roligaste inköp. Den HÄR stråväskan med två ögon på. Har ju två ögon tatuerade och numera en väskägare med ögon. Kanske ska göra en fondtapet med ögon också. Den här ska iallafall få följa med på vår bilfärd genom Italien. Innehållet kan jag tänka mig bli pass, kamera, några apelsiner och en karta.

De senapsgula handdukarna var de som fick flest frågor på Instagram när jag lade upp en story igår. Älskar dem!!! Badrummet fick liksom en identitet när dessa hängdes upp i det annars helvitkaklade rummet. Du hittar dem HÄR. Det lilla svarta doftlljuset gjorde också sig bra på handfatet. HÄR finns det.

Sist men inte minst så köpte jag mig också en enkel badrumsmatta i ljus, ljusgrått. Den hittar du också på Hm Home.

Nu är nog pastan klar. Dags att käka! Hej!

2 Kommentarer

  • Åh. Blev glad när du nämnde Armenien. Min pojkvän är därifrån och våran drömresa går faktiskt dit, har alltså inte vart där. Men är faktiskt billigt att flyga dit och ska vara vackert hehe. Känns som de flesta inte ens vet om landets existens haha.

    • Åh, vad kul att höra! Har faktiskt hört mer och mer att Armenien ska vara superfint. Hade varit kul att åka dit! Trevlig helg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *