New hair

Kom precis hem igen. Varit och fixat lite till en skolredovisning imorgon. Som sagt, stressig dag, men så fort jag får ett ögonblick över så luktar jag på mitt nyslingade hårsvall. Ikväll är det kvällsöppet på jobbet, men jag är ledig. Blir en pappa- och dotterkväll med hämtmat och en bra film på tv. Men först ska jag till gymmet för ett pass. Förresten, fick ett fantastiskt sms som gav mig lyckorus av Tuva tidigare.. Bara 45 dagar kvar till Roadtripen genom USA i sommar (!)

_DSC0297

_DSC0333

_DSC0327

/ Now I’m going to the gym for a workout, and the rest of the night I’ll spend in the sofa with pizza and movie with dad. By the way, today it’s just 45 day’s left until we’re going to USA. Fantastic!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *