MY OFFICE TODAY

FREDAG MORGON

Då vi renoverar hemma är hela huset typ en byggarbetsplats. När jag bott där tidigare i veckan har jag gått omkring i både jacka och skor. Och eftersom vattnet varit avstängt har jag fått hämta vatten från grannarna för att kunna tvätta händerna, koka kaffe eller diska. Ja.. Ni hör ju.. Så packade väskorna och nu sover jag hos Julia och Gabriel. Mycket mysigare, och dessutom to-die-for-middagar och frukostar varenda morgon, dröm. Idag är de båda på jobbet, men jag har en del skolarbete och mejlande att ta tag i, så jag spenderar min förmiddag här. Nyhetsmorgon, nybryggt kaffe och pyjamas. Måste hinna med att packa i eftermiddag också, åker nämligen till Stockholm imorgon. Där väntar en efterlängtad weekend med bästa tjejen och ett spännande frukostmöte.. Nu? Påfyllning av coffee, dags att sätta igång.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *