MORNING SUN AND AUTUMN FLOWERS

Go’morron.

Onsdag, den tjugosjätte oktober. Snart är det november, sedan typ första advent, sedan julafton och sedan åker jag. Slutar aldrig förvånas över hur snabbt tiden sveper förbi. Men tillbaka till nuet – Sov för en gångs skull väldigt gott inatt, och idag är jag ledig. Har hittills ordnat och städat på rummet, hängt ut täcken på vädring och startat ett par maskiner, ätit tomatknäckebröd till frukost och doftat på farmors fina höstbukett från trådgården som jag fick när jag fyllde år.

Planer idag? Ska fixa klart mitt rum. Bestämma det sista med resan och betala flygbiljetterna. Till stan och byta en grej. Gå långprommis med hunden. Laga mat. Svara mejl. Fota en grej. Kolla serie. När man väl är ledig så måste man ju försöka ta sig tiden att bara chilla. Är rätt dålig på det. Så nu skriver jag upp det på min to-do. Det kanske är helt fel. Då blir det kanske ett stressmoment i stället. Det återstår att se. Hej!

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *