MORNING COFFEE.

GOOD MORNING

Igår morse åkte mor och far till Kroatien. Fick en update från dem i morse när de precis hade varit och köpt nybakade baguetter följt utav balkongfrukost med utsikt utöver Trogir. Livet. Lagom avundsjuk här hemma. Njut njut njut M & P, det är ni värda. Men det är inte så dumt här hemma heller. Igår kväll var jag och Julia på Bridget Jones – Alltså vilken film! Är så glad att jag sett två bra biofilmer den här veckan. Log mig i genom hela filmen. Idag kickade jag och vovven igång dagen med en långpromenad, och nu sitter jag med en kopp kaffe och morgonmyser. På schemat idag? Frukost på stan med Julia. Några timmars jobb. Middag at Julia & Gabriel’s place. Film i soffläge. Hej!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *