MIN FREDAG GENOM TELEFONEN.

10.00 – Så här startar jag näst intill alla dagar. Särskilt nu när jag ofta börja jobba runt tolv. Kaffe, bloggfix och planering.

Jag gör mig alltid i ordning innan frukost, annars kan jag inte njuta i lugn och ro utan att stresstitta på klockan hela tiden. Frukosten uppäten, bilder redigerade, mejl besvarade och dagens to-do-lista skriven. Yes, då kan dagen börja.

11.30 – Dags att snöra på sig skorna och bege mig mot jobbet.

12.00 – Låt jobbdagen börja. Jobbar alltså på Schack Matt inne i Sölvesborg. MASSA fint i butiken just nu, mängder av höstnyheter varje dag. Komsi komsi komsi, om ni bor i närheten, och säg gärna hej i så fall!

14.15: Dags att fota lite nya news till instagram! Följ oss för mer news och update! @schackmattmode

HUR GOSIG polo? Bättre bilder på den kommer nästa vecka.

18.05 – Butiken stängd, dags att köra hemåt igen. Magen kurrar och benen är trötta.

18.15- Lyckan att komma hem till detta myset. Eros Ramazzotti, ett glas vin upphällt och köttet på grillen.

18.45 – Efterlängtad fredagsmiddag på altanen. Rött kött, potatisgratäng med basilika och tomatsallad.

19.30 – Och nu detta, resten av kvällen. Rödtjut, chips och kortspel. Tills tröttheten tar över. zzZZzz.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *