MECCA ESPRESSO

Min sista dag i Sydney spenderade jag på det bästa sättet jag vet – Att stanna i varje kvarter för att Tripadvisa fram vart jag kan hitta den godaste kaffekoppen. Mecca Espresso, mitt på King St – Was the place. Då det var rätt mulet och likt ett tjockt grått täcke som låg över hela staden spenderade jag ett par timmar här. En god kopp svart guld, med någon lokal kaffeböna. Sköna baristas och go miljö. Fan, vilken kaffetant jag är. Det var i alla fall en skön stund medan jag väntade på min dator som var hos Apple Support – och vet ni? Min dator är hel! HURRA HURRA! ☕

Location: Mecca, i korsningen mellan King St och York St
Vad: Magnifikt kaffe med härlig uteservering

/ My last day in Sydney I spent like this – a good cup of long black, at Mecca Espresso at King St. Sweet coffee beans, cool baristas and a lovely location. If you are a coffee lover as me – Keep this in your mind if you’re going to visit Sydney. ?

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *