M Y 2 0 1 5 / JANUARY

2015 startade verkligen på botten. Hela den månaden var nog den jobbigaste perioden i mitt liv, på många vis. Ångest, tårar, besvikelser, omtentor. Ah fy fan. Men jag visste liksom ändå hela tiden att vi går mot ljusare tider och att allting bara kunde bli bättre.

Jag fotade en del med Rebecca. Var ett tag sedan nu, kanske ska ta tag i det igen. Eller vad säger du?

Jag köpte mängder av tulpaner. Typ det bästa jag vet på våren.

Detta minns jag så väl. Egentligen ville jag bara stanna under täcket hemma och inte vakna förrän på sommaren. Just där och då ville jag typ helst ge upp. Men man har ju världens finaste vänner. De bokstavligt talat tvingade med mig till Malmö. Packade min väska, torkade mina tårar och satte mig på tåget. Och detta blev den bästa helgen på hela månaden tror jag. Vi åt sushi och pratade om livet. Fan så fina de är.

Jag använde min nya plånka från Sandqvist flitigt. Och köpet fredagstulpaner.

Julia bjöd på papayasallad i deras lägenhet. Åh, ser ni hur ljust och härligt allting är?

Gud, man ser typ igenom mig hur mörk jag är här. Hela själen och jag är ju fan svart.

Jag klädde mig i svart, randigt och beiget. Som vanligt, typ.

En sådan där ser-ljuset-i-vintern-stund. Med kaffet i morgonsolen bredvid Freddie.

Ännu mera tulpaner. OCH LJUSROSA.

En jobbig månad, men ändå minns jag näst intill bara det fina med den.

3 Kommentarer

  • tror nästan jag märkte det på din bloggning hur dåligt du verkade må. du slutade nämna pontus och man förstod att ni gjort slut, fastän du aldrig skrev någonting om det på bloggen. det har du iofs inte gjort ens men man fattar det ju när han slutar dyka upp på bilder eller i texten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *