Kajsas Kaka

Visst ser den god ut? Den var minst lika god som den ser ut. Kajsas Kladdiga Kladdkakstårta.

25082013DSC_8306-Kajsasvensson25082013DSC_8310-Kajsasvensson

 

Vill du också ta del av denna? Den är väldigt enkel att göra.

Du gör en stor kladdkakssats, och delar upp i två olika former.

4 ägg

5 dl socker

4 dl mjöl

220 g smält smör

8 msk kakao

4 msk vaniljsocker

2 tsk bakpulver

2 krm salt

Grädda i ugnen ungefär trettio minuter i 160 grader.

Lägg sedan ena bottnen på ett kakfat.

25082013DSC_8297-Kajsasvensson

Vispa grädde och lägg på.

25082013DSC_8298-Kajsasvensson

Finhacka alla möjliga frukter och bär och lägg på.

25082013DSC_8300-Kajsasvensson

Sedan lägger du på den andra kladdkakan.

25082013DSC_8301-Kajsasvensson

Och så gör vi samma sak igen, smet på med vispad grädde och lägg på frukterna. För att göra den extra fin kan du lägga vindruvor längs sidorna. Avsluta med att sikta florsocker över kakan. Redo att serveras! Lycka till.

25082013DSC_8306-Kajsasvensson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *