IT’S THE LITTLE THINGS

 

 

.. THAT MAKE LIFE BIG. Att den här lilla post-it-lappen på mobilen kunde starta min dag på bästa möjliga sätt. Det var det första jag såg när jag trött skulle stänga av alarmet, och i stället för att snooza och somna om så log jag och steg upp. När jag stressad en kvart senare hade tagit på mig skor, jacka och vantar och skulle springa till bussen så möttes jag av ytterligare en lapp på ytterdörren där det stod ”Ha en bra dag älskling!”. När jag trodde att dagen inte kunde bli bättre så möttes jag av en bukett vita tulpaner när jag kom hem. Vilken underbart underbar pojkvän jag har.

 

/ .. THAT MAKE LIFE BIG. Right? Woke up to this little post-it-note on my phone, and came home to new bouquet white tulips. What a wonderful boyfriend I have.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *