IT SMELLS COFFEE

 

 

 

Vaknade av tre saker idag – Solen som lyste mig i ansiktet, inte på ett så där härligt sätt, utan mest jag-dör-av-värmeslag. Av flugan som surrade omkring och tvunget skulle slå läger på min näsa. Och av mamma som kom in och sade att hon dukat upp frukost. Behöver jag ens nämna att det var det sistnämnda alternativet som var det bästa? Nu har jag precis stressat runt här i värmen och ska alldeles strax köra mot jobbet. Ha en fin dag! x

 

/ Woke up by three things today – The sun shining in my face, not in the most delightful way, mostly I-die-by-heatstroke. Of the fly that buzzed around, and mom who came into my room and told me that the breakfast was ready. Need I even mention that it was the last option was the best?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *