I’M HOME WHEREVER I’M WITH YOU

 

 

 

 

 

Alltså, just denna stunden har jag väntat så länge på. Nu är allting fixat. Allt desperat letande efter boende, ångest inför skolstart, ut- och inflyttning, lägenhetstömning och packning. Jag kan på riktigt inte beskriva lyckan just nu. Äntligen känner jag mig som hemma, trots att jag bara bott här i två timmar. Det känns på ett sätt rätt som det aldrig gjorde förra året. 

 

Jag vinkade precis av älskade mamma och Julia. Vilka guldkorn till människor, utan deras hjälp hade det aldrig gått. Tidigt i morse körde vi hemifrån för att tömma det sista och storstäda i vår gamla lägenhet. När vi var klara där så körde vi en sväng till Ikea och hela eftermiddagen har vi ordnat och donat här. När vi äntligen var klara så njöt vi av varma kanelbullar och nybryggt kaffe. Nu ligger jag i sängen, ur högtalarna strömmar det HÄR, skriver på kontraktet och ler så där löjligt för mig själv.

 

Our new home! Can’t stop smiling.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *