If you want to

Kommer mitt schema vara så här i tre år så har jag väldigt många lyxiga mornar framför mig. Att vakna vid nio, kunna ligga kvar en stund och vakna till, gå upp och lugnt göra sin favoritfrukost för att sedan äta den i sängen framför ett par avsnitt serie. Det är exakt dem stunderna jag älskar, och jag är glad att jag får så många av dem. Tar vara på denna morgonen precis så. Nu ska jag dock fixa lite på att-göra-listan och jag ska göra mig i ordning för studentvälkomnande på Universitetsbiblioteket.04092013DSC_9259-Kajsasvensson04092013DSC_9253-Kajsasvensson04092013DSC_9301-Kajsasvensson04092013DSC_9271-Kajsasvensson/ If my schedule is going to be like this for three years, I’ve got very many luxurious mornings in front of me. Waking up at nine, to stay in bed for a moment, get up make my favorite breakfast and then eat it in bed while watching of a few episodes serie. That’s how I spend even this morning. / Now I’m going to check my to-do-list and later I’m going to the University Library.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *