ICECREAM IN WANAKA

Eftermiddagsupdate från en ny location. Lämnade regniga Franz Josef tidigt i morse. Det var ett mysigt stopp, men jag tror alla mest kände en lättnad över att rulla vidare till en ny destination. Det har regnat där konstant, varenda dag, i flera veckor. Allas kläder och skor var fullkomligt dyngsura när vi lämnade, det torkade inte ens på rummen under natten. Ett mörkt och kyligt stopp mitt ute i skogarna. Ett par timmar senare i bussen fick vi äntligen mötas av lite solsken igen. Det är otroligt hur mycket man uppskattar solen så fort den försvinner ett par dagar.☀

Nu befinner vi oss i Wanaka. Vårt sista stopp innan vi äntligen når Queenstown. Bor precis vid ”the main street” – Som i detta fall innebär en gelatobar med godaste salted caramel-glassen, en crepésvagn och ett och annat ölhak med fish & chips på menyn. Enkelt och trevligt. Och så ligger det en sjö precis intill vårt hostel. Så fort vi checkat in så jag tog jag med mig finaste Charles på en promenad genom stan – My favorite Old Man från Canada. Nu ska jag en våning upp, fixa middag för kvällen och sedan upp till rooftopen. Billig backpackeröl med utsikt över en sjö är inget jag klagar på idag inte.

Annars då? Inom de närmsta dagarna ska jag både upp i luften och lära mig köra flygplan, samt hoppa från Nya Zeelands högsta Bungey. Jag som är höjdrädd. Vad hände liksom. Vi hörs mer sen! Hej! ?

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *